Uzbudljivu utakmicu odigrali su Čepin i Darda

ČEPIN – DARDA 2:2

Uzbudljivu utakmicu odigrali su Čepin i Darda i na kraju podijelili bodove. Teško domaćin može biti zadovoljan takvim ishodom, ali kada se uzme u obzir da su bod spasili u 87. minuti nije ni on tako loš. Poveo je Čepin golom Luke Agatića u 24. minuti, no samo 4 minute kasnije poravnanje gostima iz Baranje donosi Antonio Stupar. Tih 1:1 stajalo je na prekrasnom čepinskom semaforu sve do 83. kada Dardu u vodstvo dovodi najbolji igrač proteklog kola Matej Grafina. Spomenuto izjednačenje u 87. za domaću momčad potpisuje Matija Matoković.

Igrač utakmice: Kristijan Cvetko

– Čestitam Dardi i mom treneru liscu na bodu ali ne mogu reći da nisam nezadovoljan. Ispada da smo se mi izvukli ali rekao bih da je cijela utakmica išla u našu korist. Gosti su nam prepustili igru i mislim da smo to jako dobro koristili. Nezadovoljan sam samo rezultatom, dečkima mogu čestitati na prikazanoj igri, borbi, zalaganju. Bili smo bolji rekao bi u svim segmentima igre. Mislim da su momci dali sve od sebe, samo sreću treba isprovocirati. Nakon nekoliko godina Čepin je tu di je i to je već samo po sebi šok, a kamoli kada prođeš u vukovaru onako kako smo mi prošli. Trebalo je glave rasteretiti da se zaboravi prošla subota i djelomično smo to uspjeli. Ostaje žal za propuštenim šansama i to 3-4 mrtve koje moramo zabiti, i umjesto da mi zabijemo, naivno primimo. Dardi smo iz dva udarca poklonili dva gola, ali to je nogomet. Nadam se da ćemo izvući pouku u greškama koje smo večeras napravili, bilo ih je malo ali evo bile su kobne za nas, i da ćemo protiv Vrbe istrčati još jači nego što smo danas bili. Ova ekipa vrijedi puno više nego tablica pokazuje i uvjeren sam da će to ekipa kroz vrlo skoro vrijeme dokazati – izjavio je debitant na klupi Čepina Salvatore Bilobrk.

– Burna, zanimljiva utakmica u Čepinu. Čestitam dečkima na danas prikazanom, Čepin je imao prividnu inicijativu, no mi smo sve držali pod kontrolom, s obzirom na sve što se događalo vrlo sam zadovoljan ovim bodom koji nam je vrlo bitan. Drugi dio ove utakmice neću komentirati, nije to moj posao niti stil, Čepinu hvala na lijepom gostoprimstvu, svakako ćemo se potruditi da im se odužimo na proljeće – komentirao je Ivica Vučak, trener Darde.

Piše sportalo