Omladinac i Čepin bez golova

U posljednjoj utakmici 13. kola 3. HNL Istok nogometaši Omladinca i Čepina su podijelili bodove u utakmici bez golova u kojoj su na kraju i jedni i drugi manje više zadovoljni, kako bi rekao trener domaćih – najvažnije je neizgubiti kada već ne pobijediš.

OMLADINAC – ČEPIN 0:0

Iako su i jedni i drugi imali svoje prigode, na kraju su Brkić i Jukić sačuvali svoje mreže pa je na račun i jednih i drugih sletio po bod. Njime je Omladinac stigao do njih 16 čime se poravnao sa Dardom i Vuteksom, dok je Čepin sada na 12 osvojenih bodova, dva više od Naška i Slavonca koji dijele posljednju poziciju.

Igrač utakmice: Vedran Goluža

– Kako reče jedan moj prijatelj trener, kad niste pobijedili, dobro je da niste izgubili i u tome ima puno istine. I mi i Čepin smo imali svoje šanse ali pogodaka nije bilo i mislim da je rezultat realan. Čestitke Čepinu na fer i korektnoj igri, a njihovom novom treneru mom prijatelju Braslavu Ostojić puno sreće i uspjeha na klupi Čepina – poručio je trener Omladinca Ivan Pavković.

– Čestitke svim akterima tekme, od domaćina do sudaca, odradili su dobar posao, a posebno mojim dečkima na današnjoj utakmici, poginuli su za ovaj bod iako uz 2 mrtve šanse koje smo imali mogli smo uzeti i više. Protivnik čvrst, agresivan, onako kako smo i očekivali. Uzeli smo bod gdje su i jači i bolji od nas padali, sačuvali mrežu nataknutom što mi je bio prvotni cilj da momci vide da je sve ovo do sada bilo jedno krizno razdoblje i da tekmu možemo izvući bez primljenog gola. Ekipa polako diše kao jedno, dobili smo samopouzdanje da vrijedimo više od pozicije na tablici i uz sve to sada nam dolazi pojačanje u poznatom trenerskom imenu i nadam se da će nam donijeti dimenziju više u pripremi za sljedećeg protivnika, a to je dobro poznati rival Belišće. Raspored je najteži mogući, ali ja prvi vjerujem u ekipu i siguran sam da nas nitko neće nadigrati a da prije toga ne ostavimo srce na terenu – izjavio je Salvatore Bilobrk, trener Čepina.

Sportalo