Luku Agatića imenovan sportskim direktorom NK Čepina

LUKA AGATIĆ objavio kraj nogometne karijere!!!
Tridesetogodišnja nogometna slavonska ikona napušta nogometne terene nakon brojnih godina igranja na zavidnoj razini. Nakon nedavnih komplikacija sa ozljedom koljena koje su izašle na vidjelo pred kraj jesenskog dijela natjecanja. Luka nije mogao zanemariti savjete više liječničkih timova koji su savjetovali isto, prekid nogometnih aktivnosti.
“Odlučio sam prestati igrati nogomet i poslušati savjete liječnika. Uradio sam sve moguće da zadržim neku nadu, ali nije išlo. Ponosan sam na svoj nogometni put i svoju karijeru i samim time razumno sam se pomirio sa odlukom koju sam morao donijeti zbog obitelji i sebe samoga.”
Aga je zasigurno jedan od ponajboljih golgetera ovih slavonskih krajeva koji je bio nerješiva enigma za mnoge obrambene igrače i vratare. Njegov lakat osjetili su mnogi a urođeni golgeterski instikt najbolje je zasjao kada se okitio titulom najboljeg strijelca iznimno jake 3.HNL istok.
Kraj karijere ne znači i zbogom nogometu jer uprava zelenih promptno je imenovala Luku Agatića sportskim direktorom NK Čepina i važnom karikom stručnog stožera. Pred Agom su novi, drugačiji zadaci a uprava zelenih najavljuje utakmicu 4.6.2022. dostojnu “desetke” koju je Aga obožavao a taj dan ponovno će ju obući za sve nas.