Inoslav Damjanović više nije trener Čepina

Nakon katastrofalnog poraza u Vukovaru gdje su primili čak osam komada nogometaši Čepina ostali su bez trenera, Inoslav Damjanović je u dogovoru s upravom odlučio na ovaj način pokušati razdrmati momčad i pokrenuti stvari na bolje.

– Iako je težak nije ovaj poraz u Vukovaru povod razlazu, duže vrijeme neke stvari ne štimaju i mislim da je ovo najbolji potez za klub, jednostavno se momčad mora razdrmati i pokrenuti a kad je tako onda je najbezbolnije da se makne trener pa smo se tako i dogovorili. Iskreno se zahvaljujem vodstvu kluba na ukazanom povjerenju, dečkima naravno želim puno sreće u nastavku sezone, vjerujem da će pokazati da vrijede i pomaknuti se prema vrhu ljestvice – za Sportalo je rekao sada već bivši trener Čepina Inoslav Damjanović.

Damjanović momčad ostavlja na pretposljednjoj 17. poziciji sa 10 osvojenih bodova koliko imaju i Slavija te Slavonac koji su bolje pozicionirani, dok im u leđa gleda samo Našk koji je skupio 7 bodova. Novog trenera Čepina debi čeka na domaćem terenu u ogledu protiv Darde.

Foto: NK Čepin
Piše Sportalo