Čepin i Đakovo podijelili bodove

Čepin i Đakovo su podijelili bodove u prvom Tothovom gostovanju kod donedavnih učenika. Tvrda i čvrsta utakmica, taktički odgovorno s obje strane i ne pretjerano puno konkretnih prigoda bilo na jednoj bilo na drugoj strani. S obzirom na stanje na ljestvici u Čepinu ne mogu biti nezadovoljni, posebice jer nitko od konkurenata na začelju nije upisao pobjedu pa su stvari uglavnom iste, samo su oni odradili posao protiv jednog snažnog protivnika. Đakovo s druge strane sve više kasni za vodećim tercetom, iz ove perspektive jedinstvena 3. HNL postaje sve udaljenija i udaljenija.


                                                                                                                         
Igrač utakmice: Tomislav Bošković

– Na kraju mislim da je ovih 0:0 i najrealniji ishod utakmice. Tvrda, čvrsta i maksimalno borbena ali i veoma korektna utakmica. Čestitao bih svim akterima, od sudaca koji su izvrsno odradili posao pa do obje ekipe i zahvalio mojim dečkima na silnom trudu koji ulažu u ova tri tjedna koliko smo zajedno – za Sportalo je rekao Braslav Ostojić, trener Čepina.

– U prvom poluvremenu Čepin je bio daleko agresivniji, čvršći, pa i bezobrazniji, gospodarili su terenom, ali u zadnjoj trećini nisu mogli ništa, bili su bezopasni. S druge strane mi smo igrali loše ali smo preko Domagoja Ivića imali dvije stopostotne šanse. U nastavku smo bacili sve u napad, uveo sam Grgačevića, Tomića, Pongračića… Preuzeli smo inicijativu ali smo uglavnom bili bezopasni, sve se svodio na nekakve ubačaje koje je Čepin lakoćom branio, a onda su oni bili blizu gola kada je Matoković pogodio gredu. Nogomet se igra za golove, pa kad se sve zbroji po bod svakom je i objektivan ishod – rekao nam je Igor Toth, trener Đakova.